Wednesday, April 29, 2015

אצבעות מוצרלה-פנקו

מצרכים:
שקית של פירורי פנקו
גבינת מוצרלה
 
קערה עם קמח
2 ביצים
1/4 כוס חלב
קצת פטרוזיליה קצוצה דק
(אפשר מקופסה של תבלינים)
מלח
-פלפל
אופן ההכנה:

בקערה שמים את הפטרוזיליה, המלח והפלפל ולערבב עם פירורי הפנקו.
שופכים את החלב לקערה עם הביצים ולערבב עם מזלג. לוקחים את המוצרלה, מכסים בקמח, טובלים בקערה עם הביצים ולבסוף מכסים בפירורי פנקו. חוזרים על הפעולה עם כל חתיכת גבינה ומניחים את כולן על מגש.  
שמים את המגש ללא כיסוי ישירות בפריזר ל-20-30 דק. זה יקפיא את אצבעות המוצרלה ויאפשר להן להיטגן טוב בלי להינמס. 
לקראת סוף זמן הפריזר מחממים ככף שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה וכשהשמן רותח (אבל לא שרוף) שמים במחבת את אצבעות המוצרלה. תהיו מוכנים להפוך כשצד אחד מזהיב. כששני הצדדים זהובים עד מעט חומים מוציאים לצלחת שמכוסה בנייר סופג. 
זה חטיף מושלם. בתיאבון!

No comments:

Post a Comment