Wednesday, April 29, 2015

בטטות ממולאות


(2-4 מנות)


מצרכים:
2 בטטות אדומות בינוניות, מקורצפות ונקיות
50 גרם גבינת פטה מפוררת
25 גרם זיתים שחורים קצוצים
25 גרם עגבניות מיובשות קצוצות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית אורגנו יבש או 2 כפות אורגנו טרי קצוץ
1 כף שמן זית

מלח ופלפל
אופן ההכנה:

חממו תנור מראש ל-200 מעלות. דקרו כל בטטה כמה פעמים עם מזלג. הניחו אותן על תבנית מצופה נייר כסף. אפו את הבטטות עד שהן רכות ונחתכות בקלות עם סכין. לוקח כ-45-50 דק׳, תלוי בגודל.
הוציאו את הבטטות מהתנור והניחו להן להצטנן מעט על מנת שתוכלו לעבוד איתן.
בזמן שהבטטות נאפות הכינו את כל מה שרשום במצרכים.
חתכו את הבטטות לאורך באמצען ומלאו אותן בתוספות
  • ניתן להגיש בצורת בופה, כך כל אחד מהסועדים ממלא את הבטטה עם הדברים שהוא אוהב.
  • ניתן להוסיף עוד דברים לרשימת התוספות לפי הטעם, כגון: מוצרלה מגורדת, תירס, עגבניות טריות, שמנת חמוצה וכו׳.

No comments:

Post a Comment