מצרכים:
3 כוסות קמח לא מולבן
3/4 1 כפיות מלח
1/2 כפית שמרים מהירים
1/2 1 כוסות מים
אופן ההכנה:

אחרי שעברו השעות הללו, חממו תנור ל230 מעלות צלזיוס. כשהתנור הגיע ל230 מעלות הניחו בתוכו סיר ממתכת יצוקה, עם מכסה לחימום ל-30 דק׳. בינתיים, שפכו את הבצק למשטח מקומח היטב וצרו ממנו כדור. כסו את הכדור בניילון נצמד ותנו לו לנוח עד שהסיר מסיים להתחמם.
כשעברו 30 דק׳ הוציאו את הסיר מהתנור וזרקו בתוכו את כדור הבצק. כסו במכסה והחזירו לתנור לעוד 30 דק׳. אחרי 30 דק׳ הורידו את המכסה, ואפו עוד 15 דק׳. הוציאו את הסיר מהתנור ואת הלחם מהסיר. הניחו לו להתקרר.
מומלץ להגיש עם ריבה ביתית או גבינה טובה.
No comments:
Post a Comment